[mythtv-users] 0.19 Channel change/ keyboard problem [Was: Re: 0.19 Upgrade - Channel Change Problems]

Paul Wheeler paulrwheeler at gmail.com
Wed Sep 13 12:03:26 UTC 2006

On 9/13/06, Steve Milner <mythtv-users at stephen-milner.me.uk> wrote:
> OK mike thanks for the info. The problem I have is I've installed from
> atrpms and the debugging will be a pain.
> What I propose to do is try 0.20 and see if the problem persists. If it
> does can I contact you to find out what info you will need to debug the
> problem, or if not can you point me in the right direction to re-raise
> the bug

I used to have this problem but at some point on the way to 0.20 it
went away. I never got round to working out the exact svn revision as
the bug was intermittent and so difficult to track down. I havent had
the problem now for over a month, before i would get it maybe once a
week (often enough to notice that it doesnt do it anymore).

My advice upgrade to 0.20 and see if it still happens.


> I've acquired a AVerMedia Volar today (A808) only to find that despite
> the claims on the box it isn't supported under v4l as suggested by their
> website..
> I _was_ going to see if this one fixed the problem....
> <sigh>
> Steve
> Mike wrote:
> > On 09/12/06 11:51, Steve Milner wrote:
> >>I think this bug :
> >>
> >>http://mythtv.org/pipermail/mythtv-commits/2006-January/012400.html
> >>
> >>May be related, but I can't seem to find what the resolution to problem
> >>was, even the ticket seems to be closed.
> >>
> >It was marked invalid for lack of reproducibility and lack of
> >information (the reporter never provided additional information--gdb
> >backtraces, per http://mythtv.org/docs/mythtv-HOWTO-22.html#ss22.2
> >--allowing the devs to debug the issue).
> >Mike
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

More information about the mythtv-users mailing list