[mythtv-users] Mythtv 0.20 - PVR-350 video out... gone?

George Galt george.galt at gmail.com
Tue Sep 12 16:34:51 UTC 2006


Agreed.  I'm currently on old cheap hardware (a PIII @ 500Mhz) so I need the
hardware help on decoding MPEG, and the "boss" hasn't approved any new
technology purchases.  Given the significant WAF of MythTV, however, I'm
hoping I can get her to OK a hardware upgrade.


On 9/12/06, Michael T. Dean <mtdean at thirdcontact.com> wrote:
> On 09/12/06 09:54, George Galt wrote:
> > Thanks.  If I understand correctly, you believe that there *may* be
> > issues, but you don't know for sure.  So I should try it and if it
> > doesn't work, fall back to 0.19.  I can live with that.
> It works pretty well.  There are some issues (like FF > 3x, for one),
> but you'll probably be happy.
> Then again, you (or someone else reading this thread) could step up to
> maintain the PVR-350 output if you're really that concerned about it.
> Although, < $40 for a good NVIDIA card--like a GF4MX440, which is fine
> for SDTV--is a lot cheaper than the time one would have to spend
> maintaining the PVR-350 output--and you get OpenGL and more from the
> NVIDIA that's unavailable with the 350.
> Mike
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20060912/ffc8a08b/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list