[mythtv-users] Cannot access recorded video from remote front end

H P Ladds householdwords at gmail.com
Wed Oct 11 00:19:36 UTC 2006

On 10/9/06, H P Ladds <householdwords at gmail.com> wrote:
> On 10/7/06, kim gross <kgross at jensalt.com> wrote:
> >
> > >>Is this similair to the error you are getting?
> > >>
> > >>2006-10-02 23:57:00.620 TV: Attempting to change from None to
> > >>WatchingPreRecorded
> > >>2006-10-02 23:57:07.125RingBuf(/video/store//1034_20060927210000.mpg):
> > >>Invalid file (fd -1) when opening '/video/stor
> > e//1034_20060927210000.mpg'.
> > >>0: start_time: 0.036 duration: 323.777
> > >>1: start_time: 0.026 duration: 323.762
> Sorry I can not answer if this is a similar warning as I my reinstalling
> and the logs are gone.
> Also, space after the e is a typo, but what about the the "...store//" in
> the path address.  Is there some unnamed directory there?

OK I can answer this question now.  I've done fresh install of FC 5 / Mythtv
on my Remote FE and the combo FE/BE machine.

The problem returns! I can watch live TV OTA on both machines, I can watch
recorded shows on the FE/BE machine. I can see the files listed in the
Remote FE's "Media Library
> Watch Recordings;" however, I cannot play the files. I get the following

> 2006-10-10 17:47:49.376 Error: File '/mnt/store/1342_20061010171405.mpg'
> missing.
> 2006-10-10 17:47:49.876 Error: File '/mnt/store/1342_20061010171405.mpg'
> missing.
> 2006-10-10 17:47:50.376 Error: File '/mnt/store/1342_20061010171405.mpg'
> missing.
> ...
The ownership of the file is root and root. I've changed the permissions to
777, but still no remote access.

Could some router setting be blocking access to this file? If so, why
wouldn't those same settings block access to the capture card and mysql

Could it be that the FE/BE machine is  x86_64 and the front is i386?

There is nothing unusual in the mysql or mythtv logs. The only thing that
looks possibly amiss is the following reference to SIP in the output of the
"mythfrontend" command:


> $ mythfronted
> 2006-10-10 18:42:01.616 Connected to database 'mythconverg' at host:
> SIP listening on IP Address NAT address
> SIP: Cannot register; proxy, username or password not set
> 2006-10-10 18:42:43.059 XMLParse::LoadTheme using
> /usr/share/mythtv/themes/G.A.N.T./ui.xml
> 2006-10-10 18:42:44.183 Connecting to backend server: 1 of 5)
> 2006-10-10 18:42:44.186 Using protocol version 31

I believe SIP is used in VOIP which I do not use; so I'm not concerned by
the warning. I receive the same warning on the FE/BE machine and the machine
works great. But it's a noobs life for me and the SIP warning might be
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20061010/f2a38211/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list