[mythtv-users] FC4: Nova-T Backend, Via M10000 Frontend. BBC1 Jerky?

Axel Thimm Axel.Thimm at ATrpms.net
Tue Mar 7 14:13:36 UTC 2006

On Tue, Mar 07, 2006 at 08:10:41AM -0000, Steve Daniels wrote:
> > >
> > >Works like a dream!
> > >
> > >Thanks again Axel,
> > >
> > >Down to 20% CPU usage now!
> > >
> > >
> > Sorry for being slow but what fixed it?
> > Did you need to get a different package?
> Axel noted that he had rebuilt his packages at the beginning of the
> weekend IIRC,

The wording was more like "a couple of ages", so your week must have
been quite long I guess ;)

ATrpms supports via/xvmc since at least 1 1/2 years, maybe even more.

> to include Via XVMC support. So I just did "yum upgrade" on my
> Frontend's and Backend's and enabled Via XVMC as the MPEG2 decoder
> for my M10000 Frontend in its settings. Then everything just
> worked. Haven't watched a lot of BBC1 yet, but it seems fine now.

Must have been something else. Maybe partial upgrades, e.g. not
allowing yum/smart/apt to upgrade everything.

> P.S. Axel, is there an RSS feed we can subscribe to check for updates to
> atrpms? I'm being lazy here I know.. I'll go google...

No, there isn't. :/
Axel.Thimm at ATrpms.net
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 191 bytes
Desc: not available
Url : http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20060307/5419862d/attachment.pgp 

More information about the mythtv-users mailing list