[mythtv-users] mythburn audio drop-out

Gary Jones garysj at gmail.com
Fri Jun 2 18:46:27 UTC 2006

I've been having a similar problem with the audio dropping out on burned
DVDs. I am removing the commercials by transcoding, which seems to be
working fine (I can watch the file fine with the commercials removed).
Sometimes the DVD will come out fine, and sometimes the audio will cut out
when it comes back from a deleted commercial. Any ideas?


On 6/2/06, Michael Sherman <msherman at dsbox.com> wrote:
> Hi all,
> I've been using mythburn for a while to make DVDs.  Lately, I tried
> to make a DVD with two 1-hour shows.  Everything proceeded as normal,
> no errors.  When I went to play the DVD (or even just play the image
> before burning), the audio drops out of the second show about 10-
> minutes in and stays off for the rest of the show.  It's fine in
> the .mpg source which was recorded with my AverMedia M179 card.  I've
> had other DVDs come out just fine.  I'm wondering if anyone has had
> this happen or have an idea why the audio would blank out after a
> point in the video (it's not at a cut-point or anything...).  I've
> tried making the DVD from scratch several times and the audio drops
> at exactly the same point into the second video.
> Thanks!
> -Mike
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20060602/05706d8b/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list