[mythtv-users] Mytharchive: new size 0?

Drew Bernat abernat at zathras.net
Thu Dec 21 17:59:18 UTC 2006

Never mind, stupid user error.

I didn't have a RecordFilePrefix for the archiving machine - only the  
master backend. Adding one made things work.


On Dec 21, 2006, at 11:38 AM, Drew Bernat wrote:

> I'm running MythTV 0.20-fixes, and trying to archive some shows.  
> I'm not sure that I'm doing everything correctly - in the final  
> page of the wizard, for all my shows, it shows "original size  
> <size>, new size 0kb". When I go to make the image, mytharchive  
> sits at the log screen, and the script has died.
> Here's what I'm doing - are there any obvious mistakes?
> 1) Select a set of shows
> 2) Tell it to make a single-layer DVD, and create an ISO image
> 3) Select the shows to actually burn
> 4) Pick a theme
> 5) I get the screen where I can select formats - SP, LP, EP, etc.  
> There's a checkbox next to each name, but I can't get it selected;  
> also, no matter which format I pick, the "new size" is always 0.
> 6) The log viewer then sits doing nothing.
> Umm... help?
> Drew
> --
> Drew Bernat
> abernat at zathras.net
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

Drew Bernat
abernat at zathras.net

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20061221/01af8cb6/attachment.htm 

More information about the mythtv-users mailing list