[mythtv-users] MyIRBlaster - Myth Issues Only??

David Ellis david at ellisonline.ca
Wed Oct 26 13:22:47 EDT 2005

I'm having a similiar issue with a USB connected blaster......so I'm pretty 
sure its not related to the serial line speed or configuration.

What I've noticed is it only pops up if the same blaster is used to receive 
the command as send the command.

1) recording is 100% reliable (thank you lord)
2) changing channels is 25% reliable
3) Using previous channel to flip back and forth is reliable.

I'm going to experiment with inserting sleep settings to see if it helps.

----- Original Message ----- 
From: "George Nassas" <gnassas at mac.com>
To: "Discussion about mythtv" <mythtv-users at mythtv.org>
Sent: Wednesday, October 26, 2005 1:19 PM
Subject: Re: [mythtv-users] MyIRBlaster - Myth Issues Only??

> On 26-Oct-05, at 1:08 PM, Scott S. wrote:
>> Has anyone seen this? Or have any other ideas on a fix? Any help would
>> be great.
> I haven't seen this problem with mine but I remember when I was setting
> up a modem I had a heck of a time getting the serial connection to work
> reliably. One thought I have is when you test it through the command
> line are you the same user as the myth backend? I remember that being a
> factor for some reason, you may have to add the backend user to the
> dialout group or whoever owns the serial port. Or, do the channel
> change through a script that explicitly sets the line parameters before
> running the channel change script.
> - George


mythtv-users mailing list
mythtv-users at mythtv.org

More information about the mythtv-users mailing list