[mythtv-users] how do I assign XMLTVIDs (was mythfilldatabase problem)

Ben Edwards funkytwig at gmail.com
Fri Oct 21 11:46:56 EDT 2005

On 10/20/05, Nick <knowledgejunkie at gmail.com> wrote:
> On 20/10/05, Ben Edwards <funkytwig at gmail.com> wrote:
> > Ime using the uk_rt grabber. I have got the channels listed in
> mythtv-setup
> > but they are all listed twice. There is hovever no listing data. Below
> is
> > what I get when I run mythfilldatabase followed by a section oof the
> > mythbackend output that seems relevent (run with -varbose all).
> >
> > Any ideas?
> Do you have XMLTVIDs associated with all the channels you want
> listings for, and do you have appropriate *.xmltv files for your video
> sources in your ~/.mythtv/ directory?

I've got the .xmltv file but dont know anything about assigning XMLTVIDs.
Did not c anything in the manual. Could someone plaease point me to
instuctions on how to do this.


> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

Ben Edwards - Bristol, UK, England
WARNING:This email contained partisan views - dont ever accuse me of using
the veneer of objectivity
If you have a problem emailing me use
(email address this email is sent from may be defunct)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20051021/5a233ac1/attachment.htm

More information about the mythtv-users mailing list