[mythtv-users] Skip forward doesn't work correctly anymore

Paul Leppert phlepper at gmail.com
Wed Jun 29 02:36:02 UTC 2005

Okay, first off, thanks to Louie for the new sql file. I ran that and it 
fixed the skipping forward problem!
 Michael, I tried running the mythcommflag --rebuild to make sure everything 
was okay, but I get the following results. Is this normal? I don't even have 
"Scary Movie 2" in my recorded programs list (but I have 14 other shows that 
all appear in the list okay and they all say the have commercials flagged 
(at least the little icon shows up), even after the below rebuild command 
was run. Does this mean some other table is messed up too?
 Thanks again for all the help on this,
[mythtv at mythtvbe ~]$ mythcommflag --rebuild
2005-06-28 21:27:28.388 New DB connection, total: 1
2005-06-28 21:27:28.391 mythcommflag version: 0.18.20050523-1
2005-06-28 21:27:28.392 Enabled verbose msgs :important

MythTV Commercial Flagger, started at Tue Jun 28 21:27:28 2005
Rebuilding SeekTable(s) for:
ChanID Start Time Title Status
------ -------------- ----------------------------------------- ------
2005-06-28 21:27:28.394 New DB connection, total: 2
2005-06-28 21:27:28.434 New DB connection, total: 3
2005-06-28 21:27:28.437 New DB connection, total: 4
2249 20050605204200 Scary Movie 2 Rebuilt

Finished commercial break flagging at Tue Jun 28 21:27:41 2005

[mythtv at mythtvbe ~]$
I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand. -- 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20050628/c4055ac8/attachment-0001.htm

More information about the mythtv-users mailing list