[mythtv-users] Not downloading movie posters

Evil Barney evilbarney at gmail.com
Sun Jun 5 16:10:36 UTC 2005

I had that issue too.  there is a new perl script out that will fix
that.  on your settings for video, you will see a setting that calls
to your imdb.pl file.  I believe I found the few one on this forum
somewhere.  once found, backup/replace the old one and make sure the
settings name matches the new file name.  if you can't find it, let me
know and I'll post mine up.


On 6/2/05, Nate Thompson <nightstrm at gmail.com> wrote:
> On 6/1/05, Mark Read <b1rdy at msn.com> wrote:
> > Hi,
> > I'm currently running version 0.18.1 of MythTV and am unable to download
> > movie posters for MythVideo.  When using the Search IMDB option within Video
> > Manager it successfully identifies the correct entry and downloads the
> > metadata.  Am I correct in assuming that it should also at this point
> > download the cover art as well?
> > If I run imdb.pl -P manually from the shell giving the IMDB id as a
> > parameter it successfully returns the url of the image at ipmawards, and
> > when browsed to manually that image does exist.
> > The directory specified within Videos/General settings does exist and the
> > user MythTV is run as does have write access.
> > The command specified to search for movie posters remains unchanged from the
> > default and appears correct.
> > Any ideas?  Am I missing something blatantly obvious?
> >
> > Thanks.
> >
> I am having the same problem after updating to the latest release via
> ATRPMS. It pulls the data down correctly, but returns an error when it
> tries to grab the artwork. Has anyone else had this problem and found
> a solution?
> Nate
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

More information about the mythtv-users mailing list