[mythtv-users] Knoppmyth and HushPC Mini-ITX M12k colours all unhappy

Paul Fielding paul at fielding.ca
Sat Jun 4 08:04:07 UTC 2005

Ok, more in-depth searching solved that problem.  Had to comment out the DPMS setting in the XF86Config-4 file.   All happy now.

  ----- Original Message ----- 
  From: Paul Fielding 
  To: Discussion about mythtv 
  Sent: Friday, June 03, 2005 8:04 PM
  Subject: Knoppmyth and HushPC Mini-ITX M12k colours all unhappy

  So I decided to take the plunge and pick up a Mini-ITX M12k box from HushPC.

  I've been using Knoppmyth for awhile and been quite happy with it - Did the homework and got a PVR350 working great along with all my toys.  The HushPC is meant to be a frontend to this box.

  Knoppmyth installs fine on the box without messing around, and X comes up immediately on the video out.  However, the colours on the video are totally messed.  Unusable messed.

  I've done a bit or research and found some people are using various sets of drivers Via, etc that appear to be working fine for them.  From what I *can tell*, it looks like Knoppmyth (15.1 by the way)  has this stuff already working.

  Unfortunately I'm not much of a driver/module expert - I can fake my way around a bit, but I haven't had much luck figuring out whassup.

  Anyone got any pointers for adapting Knoppmyth to work cleanly?


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20050604/f1d41425/attachment.htm

More information about the mythtv-users mailing list