[mythtv-users] XVMC and PVR-250 recordings

Michael Haan michael.haan at gmail.com
Wed Jun 1 14:49:11 UTC 2005

On 5/30/05, John Goerzen <jgoerzen at complete.org> wrote:
> Hello,
> I have an nVidia Geforce 6800, drivers 7174, kernel 2.6.12-rc4-mm2,
> and XFree86 4.3.0 on a Debian sid machine with MythTV 0.18.1.  My
> backend is on a separate machine also running 0.18.1.  The frontend is
> an Athlon64 machine with 1GB RAM and runs at 1600x1200, 24bpp.
> The backend has two cards: a PVR-250 and a pcHDTV 3000.
> The frontend is set to use XVMC for playback because it can't keep up
> with HDTV streams otherwise.  The frontend plays back HDTV content
> just fine.
> However, I have been having trouble playing back content recorded on
> the PVR-250.  On the console for mythfrontend, I see:
> Unable to create XvMC Context return status:11 BadAlloc
> Is there any way I can fix this, or disable XvMC for streams it
> doesn't work with?
> Thanks,
> -- John
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

I have a *very* similar setup and *very* similar issues.  I test this
from time to time to see if it will work (xvmc) by turning it on, and
then going to watch live tv.  Unfortunately, that fires up the pvr 350
and I don't get a chance to switch to the 3000.  I would love to fix
this as my machine can handle hd about 75% of the time, which just
enough to be very annoying.

More information about the mythtv-users mailing list