[mythtv-users] No tvout on PVR350

Marc Maniscalco mmaniscalco18 at yahoo.com
Fri Jul 22 22:00:04 EDT 2005

I am running FC3, so not sure how much help this will

The only way I could get TV out on my 350 to work was
to setup the system's initial ram disk to include the
drivers for the 350's output.  Once that was done I
shut down the PC and then unplugged the monitor and
only had the TV hooked up.  Then booted.  It worked
fine after that.  I think part of the key is not to
have the monitor plugged it.  

If you are just doing a ctrl-alt-backspace to restart
X it may not work.  I think FC3 was remembering the
monitor setting somehow and not finding the TV.  Just
my uneducated thoughts on the subject.

Good luck


--- Mark Gardner <markgard at gmail.com> wrote:

> On 7/19/05, Ivan Eulaers <eulaersivan at yahoo.com>
> wrote:
> > I'm having trouble to enable the tv-out on my
> PVR350.
> > When I hook up my tv to the composite out, I only
> have
> > a black screen in mythtv when I select live tv. I
> do
> > have the images on my monitor. The tv-out option
> in
> > the settings has been selected!
> > 
> > I'm using SuSe 9.3 and ivtv-0.2.0-rc3j.
> > 
> I have a similar problem just wonderingif you were
> able to make any headway
> -- 
>             _\ | /_
>            (@ @)
> -----oOOo-(_)-oOOo-----
>   ~ Mark
>          Gardner ~
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org

Start your day with Yahoo! - make it your home page 

More information about the mythtv-users mailing list