[mythtv-users] Black screen when using "pvr-350 decoder/tv-out" option

Oscar Curero oscar at naiandei.net
Tue Jul 5 14:50:42 EDT 2005

El Martes, 5 de Julio de 2005 19:32, John Harvey escribió:

> Which version of ivtv are you using?

> Which version of mythtv are you using?

> Have you tried viewing a recording instead of live-tv?

Yes, but no luck. It says the same that when i try LiveTV:

2005-07-05 20:45:47.791 Opening audio device '/dev/dsp'.
2005-07-05 20:45:47.792 Opening OSS audio device '/dev/dsp'.
2005-07-05 20:45:47.797 Using resampler. From: 0 to 1000
Using the PVR-350 decoder/TV-out
2005-07-05 20:45:48.124 Changing from None to WatchingPreRecorded
2005-07-05 20:45:48.125 Realtime priority would require SUID as root.
Writing to videodev: Invalid argument <--------------------------------PROBLEM
2005-07-05 20:45:49.155 Changing from WatchingPreRecorded to None
2005-07-05 20:45:49.182 Changing from None to None

> Does running
> ivtvfbctl /dev/fb/0 -alpha 0
> cure the problem?

> If so does doing a pause/play also fix the problem?

Something very strange is that I can see the previews. I can see the previews 
in the program guide and the previews of the recordings.

Thanks for your help!!
Oscar Curero - Linux user: 306877
--    GPG keyID: 0xE0EA0B24    -- 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 189 bytes
Desc: not available
Url : http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20050705/0f36f20a/attachment.pgp

More information about the mythtv-users mailing list