[mythtv-users] RE: Forward fails in recorded shows

Ant Daniel antdaniel at gmail.com
Mon Jul 4 18:09:58 EDT 2005

On 7/4/05, John Stubbs <john_stubbs at hotmail.com> wrote:
> >
> >Latest myth of corse, running FC3, ABIT NF7-S....
> >
> >I  have noticed that in a large number of recordings MythTv fails to
> >forward correctly.
> >What happens is that you:
> >1) press forward and find yourself somewhere far forward (>5 min) and
> >backwards will not pass this position now
> >2) you press forward. Picture freezes for a while and then the show is
> >aborted. You can 3X your way across, but not forward.
> >
> >Anybody else noticed that?
> >
> >Karsten
> Yes, I have this same exact problem, on the same setup (FC3, myth-0.18-108
> at), though it's not consistent- doesn't always happen to every show.  Also,
> I get similar behavior for some shows when the length of the show in the OSD
> is obviously incorrect (e.g. 5 minutes for a 1 hour show).
> Unfortunately, I haven't found any causes or fixes- my database check came
> back not corrupted and I haven't investigated further... though I understand
> from reading a bit on this list that the 'recordedmarkup table' might have
> something to do with it (maybe!).
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

I don't know if this will help, I get a similar problem when my
database is corrupt.

mysqlcheck -u mythtv -pmythtv mythconverg
on your backend.


More information about the mythtv-users mailing list