[mythtv-users] Fast-forward/rewind does not work after 50 minutes over remote frontend

Jordack jordack at yahoo.com
Sun Dec 11 19:16:21 EST 2005

I don't remember why.  I set it all up a while ago and
I think there was a reason.  It was only a minor
nuisance so I never tried to play with it.

Guess Ill take another look at it, if I can ever get
the girlfriend to stop watching her Buffy recordings

--- Jake <jakeisawake at gmail.com> wrote:

> On 12/11/05, Jordack <jordack at yahoo.com> wrote:
> > I have been having the same problem for a long
> time
> > now.  Luckily most of my recordings are only an
> hour
> > but it is still frustrating.
> >
> > It only happens on the remote front end.  If I
> play
> > the recording on the back-end I don't have the
> > problem.
> >
> > I'm mounting the /video volume on the front end
> with
> >
> > --/etc/fstab
> > // smbfs
> > username=mythtv,password=password
> >
> > The backend volume type is xfs
> i think samba only supports a 2gig file size.  newer
> versions of nfs
> should be able to get around the 2gig limit but you
> may need a mount
> option to force to use nfsv3 i think.
> in any case, why are you mounting the recorded stuff
> on the FE?  why
> not just let myth do what it does best and stream
> the files.  seems
> the easiest solution to me.
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org

Do You Yahoo!?
Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 

More information about the mythtv-users mailing list