[mythtv-users] Black borders when output on TV- Any advice? M10000

anders smith anders at smiths.dk
Fri Sep 3 04:18:19 EDT 2004

Have you tried turning OverScan on and then adjusting the mythtv screens in
myth so that you see the whole picture again?
I had the same problem on one of my tvs and this seemed to fix it (lowering
pixel by pixel screen size in myth and recentering it)

----- Original Message ----- 
From: "Barker Thomas" <TBARKER at qinetiq.com>
To: <mythtv-users at mythtv.org>
Sent: Friday, September 03, 2004 9:53 AM
Subject: [mythtv-users] Black borders when output on TV- Any advice? M10000

> Hi i have a M10000 runnning as a backend and frontend with a single Nova-T
> card in running gentoo, it all works a treat.
> Although when i am outputting to my tv (28" widescreen phillips - svideo)
> get large black borders, if i tell X11 server to use the drivers with
> overscan enabled then the screen is filled but i loose some of the edges.
> Is there anyway i can remove the black borders but retain all the image?
> Much confused,
> Tom
> The Information contained in this E-Mail and any subsequent correspondence
> is private and is intended solely for the intended recipient(s).
> For those other than the recipient any disclosure, copying, distribution,
> or any action taken or omitted to be taken in reliance on such information
> is prohibited and may be unlawful.
> Emails and other electronic communication with QinetiQ may be monitored.
> Calls to QinetiQ may be recorded for quality control,
> regulatory and monitoring purposes.
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

More information about the mythtv-users mailing list