[mythtv-users] mythweb movie listing

Scott Francis scott.francis at newisys.com
Wed Oct 13 17:56:12 UTC 2004

Look back in the archives...if I recall correctly it has something to do
with the PHP code and cookies on your browser.  I had the same issue
when I upgraded to 15.1

Did a quick search on the site looks to be the thing that fixed it for



On Wed, 2004-10-13 at 12:01, IvanK. wrote:
> On Wednesday 13 October 2004 12:39 pm, Christopher Flynn wrote:
> > Trying to setup mythweb and most of it works but when I click on
> > Movies nothing happens. Same thing happens when I choose advanced
> > search-> caregory type and search for movies.
> What does the apache error log say, if anything?
> >
> > When I say nothing happens I mean just that, the working icond
> > revolves a bit and then stops not changing the page at all. When I go
> > into mysql and type:
> > select title, category_type from program where programid like 'MV%';
> > I get 2429 rows so they seem to be flagged correctly.
> >
> > I am running mythtv and mythweb from cvs is that may be the issue.
> > Searching for individual movies by description works though. It seems
> > that it is just the category_type that is broken. Anyone encounter
> > this?
> > -Chris
> Nope never seen it.  And I don't remember reading about it on the list either.
> IvanK.
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users at mythtv.org
> http://mythtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/mythtv-users

More information about the mythtv-users mailing list