[mythtv-users] tv status icons missing.

Donavan Stanley GeckoFiend at gmail.com
Sat Oct 9 00:09:57 UTC 2004

On Fri, 8 Oct 2004 15:05:20 -0400, Brad Benson <bbenso1 at gmail.com> wrote:
> Yup, I'm having the exact same problem.  I'm running 0.16 from atrpms
> on FC1.  The icons worked fine under 0.15.1, but when I upgraded to
> 0.16 I lost them.  They do appear to be present in
> .mythtv/themecache/{themename}/type on both my backend/frontend system
> and also my remote frontend.  However, when I view the .png files it
> appears that the files in the type directory are the old icons from
> 0.15.1.  They also exist in .mythtv/themecache/{themename} and those
> icons appear to be the new ones for 0.16.  It's possible that myth is
> looking in the wrong directory for the new icons, but what I don't get
> is why doesn't it at least show me the old ones then?
> Anyone have any ideas?
> On Wed, 06 Oct 2004 18:26:26 -0500, Edward Rudd <eddie at omegaware.com> wrote:
> > I'm running 0.16 from ATRPMS on my FC1 box.. and I just recently noticed
> > that the status icons are missing when browsing recorded shows.  (the
> > icons that display if a show has comm flags, cutlist, bookmarks, auto
> > expire, etc..).. I've tried switching to several other themes but they
> > are missing on all of them.. YET they are created in the
> > .mythtv/themecache/{themename}/type directory.  Is any one else having
> > this issue?

If you're using Titivillus those icons were missing in the .16
release, just grab them from CVS or an old installation and put them
in themes/Titivillus/type

More information about the mythtv-users mailing list