[mythtv-users] DVB#0 ERROR on mythbackend startup

Jason Lixfeld jason+lists.mythtv at lixfeld.ca
Wed Jun 30 17:29:23 EDT 2004

Yet another hurdle :(

I've run mythsetup, cleared the channel config and the capture card 
config, re-configured my card, video sources and input connections then 
ran mythfilldatabase.  When I start mythbackend after mythfilldatabase 
finishes, I get this:

Starting up as the master server.
2004-06-30 17:21:05 mythbackend: MythBackend started as master server
2004-06-30 17:21:05 DVB#0 Using DVB card 0, with frontend 
STV0299/TSA5059/SL1935 based.
Resetting slot 0...ok.
Resetting slot 1...ok.
2004-06-30 17:21:05 DVB#0 CAM - Initialized successfully.
2004-06-30 17:21:05 DVB#0 ERROR - Could not find dvb tuning parameters 
for channel 198 with id 1198.
2004-06-30 17:21:05 DVB#0 ERROR - Failed to get channel options for 
channel 198.
2004-06-30 17:21:05 mythbackend version: 0.15.20040525-1 www.mythtv.org
2004-06-30 17:21:05 Enabled verbose msgs : important general
2004-06-30 17:21:07 Found changes in the todo list.
2004-06-30 17:21:07 Scheduled 0 items in 0.002409 seconds.
2004-06-30 17:21:07 Seem to be woken up by USER
2004-06-30 17:21:15 mythbackend: Running housekeeping thread

Suffice it to say that if I start up mythfrontend and get it all 
configured, channel 198 (FTA channel) won't show up...

any idea what's going on?  The channel data was obtained by datadirect 
for ExpressVu.  Seems to have populated ok.  Channel Editor in 
mythsetup shows all the channels imported fine with their corresponding 
channel number.

Thanks in advance.

More information about the mythtv-users mailing list