[mythtv-users] commercial auto skip broken/bug in 0.16

Scott Carr scarr at progbits.com
Fri Dec 10 18:35:54 UTC 2004

I watched a movie last night that had manual skips setup, and the show 
played without the segments properly.

It may be something to do with the way commercials are logged in the 

Shawn Kwang wrote:

> In version 0.16 the auto-skip feature does not work correctly (for me).
>     Although commercial detection and commercial flagging works nearly 
> flawlessly.  After the show is recorded I can use the "skip next 
> commercial break marker" key to skip through commercials.  I prefer 
> that commercials are automatically skipped so I selected that feature.
>     During playback the first commercial break is detected and 
> automatically skipped.  Subsequent commercial flags are ignored.  I 
> can sitll use manaully skip the commercials if I wish.
>     However, if I rewind/fastfowrward/pause/etc. the playback, the 
> next commercial flag will be automatically skipped.  This seems to 
> indicate some flag is not reset at the end of a commercial skip but is 
> reset after the rewind/fastfoward/pauce/etc.
>     I know if at least one other person who has experienced this 
> behavior, and am wondering 1) if anyone else has and 2) if it is a 
> legitimate bug can it be fixed?
> Sincerely,
> Shawn Kwang
>mythtv-users mailing list
>mythtv-users at mythtv.org

Scott Carr
Documentation Co-Lead

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mythtv.org/pipermail/mythtv-users/attachments/20041210/9eb82933/attachment.htm

More information about the mythtv-users mailing list