<div dir="ltr">I have build the win32 port of mythtv trunk and it seems to have compiled fine after a minor change (see below).<br><br>mythfrontend
load and plays video/audio acceptibly. The problem is that I cannot get
the keyboard to respond while the video is playing ( not even Esc)<br>
<br>Some of the time it will work for the 1st key press or so and then
ignore any further key presses. It will also respond sometimes when I
make the dos/bash window have focus it seems to trigger the buffer
being processed and all(most/) of the key presses are processed. This
makes me think of some sort of thread priority issue or something
similar.<br>
<br>Neither of these is consistent, only that the keyboard will not function is cosistent.<br><br>I have tried all sorts of options, windowed, nowindow, full screen, not full screen, realtime, not realtime, etc<br><br>Anyone
encountered this or have some helpful ideas, I do not see any messages
in the console that would be helpful but I can make a log with -v
all,nodatabase if someone thinks it would help.<br>
<br>thanks.<br><br>Useful info:<br><br>mythtv trunk: 17419<br>winxp sp3<br>P4 2.4 ( only seems to use ~60% cpu when playing SD content)<br>1GB<br>Intel 865 integrated video<br><br>------------------<br>win32-packager.pl change<br>

<br>change<br>&#39;./configure --prefix=&#39;.$unixbuild.&#39; --runtime-prefix=..&#39;.<br><br>to<br>&#39;./configure --prefix=&#39;.$unixbuild.<br><br>there does not appear to be a --runtime-prefix to trunk:17419</div>