[mythtv] Has MythTV borked my HD-PVR?

Larry K lunchtimelarry at gmail.com
Sat Mar 3 13:12:56 UTC 2012

On Sat, Mar 3, 2012 at 2:51 AM, Gavin Hurlbut <gjhurlbu at gmail.com> wrote:

> On Fri, Mar 2, 2012 at 7:49 PM, Larry K <lunchtimelarry at gmail.com> wrote:
> > I recently upgraded from FC12 (myth 0.23) to FC16 (myth 0.24).  This was
> a
> > fresh install from DVD, and I used atrpms to get the binaries.   Now,
> mostly
> > everything works, except my HD-PVR, which is pretty much useless now.
> If I
> > cat /dev/video_hdpvr (the udev mapping for the device), it works fine,
> and
> > it will keep on going until I control-C the process.   When I try to
> > schedule a recording with mythTV, the recording will start:
> This is not a development issue, and should remain on the -users
> mailing list where you've already been given the same answers you are
> likely to get here.

I was just thinking that I might have a better chance of success here.  I
gotta figure the mythtv devs are either producing that error message, or
bouncing it back from the driver, so the conditions that cause it to happen
are better understood here...

> In particular, I gave you instructions that work for me if I see this
> occurring, and I saw no feedback as to if you even tried it.
> Punting this back to -users.
> _______________________________________________
> mythtv-dev mailing list
> mythtv-dev at mythtv.org
> http://www.mythtv.org/mailman/listinfo/mythtv-dev
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.mythtv.org/pipermail/mythtv-dev/attachments/20120303/ab0f8568/attachment.html 

More information about the mythtv-dev mailing list