[mythtv] Ticket #6948: LiveTV browse mode starts on wrong channel

raptor jr raptorjr at hotmail.com
Wed May 18 15:54:24 UTC 2011


>From: noreply at mythtv.org
> CC: mythtv-commits at mythtv.org
> Date: Tue, 17 May 2011 23:51:35 +0000
> Subject: Re: Ticket #6948: LiveTV browse mode starts on wrong channel
> 
> #6948: LiveTV browse mode starts on wrong channel
> ----------------------------------+-------------------------
> Reporter: raptorjr@… | Owner: danielk
> Type: defect | Status: closed
> Priority: minor | Milestone: 0.25
> Component: MythTV - General | Version: head
> Severity: medium | Resolution: fixed
> Keywords: | Ticket locked: 0
> ----------------------------------+-------------------------
> Changes (by Github):
> 
> * status: accepted => closed
> * resolution: => fixed
> 
> 
> Comment:
> 
> Fixes #6948. Refs #8211. Fixes a few bugs in channel browse mode.
> Branch: master
> Changeset: d14b660c168b3ead0ce0ea8bec49243325e73047
> 
> -- 
> Ticket URL: <http://code.mythtv.org/trac/ticket/6948#comment:19>
> MythTV <http://code.mythtv.org/trac>
> MythTV Media Center

Unfortunately it didn't help me with the original problem. When tuned to a channel that is on both the analog and digital videosource, browsing still starts on first/last channel i have depending on if i browse up or down. I dont really understand git and versions, but i did build and compile a few hours ago so i think i should have this patch? The version is v0.25pre-2002-g17876e6, is that right?
 
/Stefan 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.mythtv.org/pipermail/mythtv-dev/attachments/20110518/050b5152/attachment.html 


More information about the mythtv-dev mailing list