[mythtv] [mythtv-commits] Ticket #1104: multi channelaudiosupport

John P Poet jppoet at gmail.com
Thu Feb 7 16:17:31 UTC 2008

On Feb 7, 2008 5:06 AM, Mark Spieth <mark at digivation.com.au> wrote:
> > Okay, this is weird.  I tried grabbing the log for you with the liba52
> > version, since that is what I had installed.  If I run mythfrontend
> > like:
> >
> > mythfrontend -v audio,timestamp,libav -l logfile
> >
> > I *do* get audio with a ATSC show.  However, I still do *not* get
> > audio if I run it like this:
> >
> > mythfrontend -v playback -l logfile
> >
> > Why would adding the logging flags change the behavior?  I tried it
> > each way several times, and it was consistant.
> timestamp outputs heaps of stuff and thus could slow down the realtime
> behaviour of something critical.

I don't know if this matters, but I have to use audio as the timebase
for AC3 passthrough to work without stuttering.

> >
> > Also, as soon as I hit "TOGGLESTRETCH" mythfrontend segfaults, if
> > "audio,timestamp,libav" is turned on.  It does not segfault with
> > "playback" is the only verbose option.
> >
> > Do you still want the log file?
> cant hurt. maybe a diff between the 2 modes (timestamp and no timestamp and
> see if the nontimestamp stuff is different in any significant way.
> put them somewhere and Ill grab them when I can.

Okay.  And I will recompile in debug mode so I can get you a BT for
that segfault.

A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?

More information about the mythtv-dev mailing list