[mythtv] Segfault changing channels using HDPVR and SuSe 11.0

John P Poet jppoet at gmail.com
Sun Dec 14 07:21:49 UTC 2008

On Sat, Dec 13, 2008 at 11:39 PM, Kevin Wambsganz <wambs at verizon.net> wrote:
> Thanks for a quick response!!
>> Are you sure you are running a version compiled with debugging?  That
>> BT says it is missing the symbols.
> Yes, I think so. I followed the instructions in the wiki. I added
> --compile-type=debug to the configure, then did a "make all", and "make
> install". Do I need to do something else?

After doing a "make distclean", right?   Also, for the BT to be
relevant, it is best if it is against HEAD.  As of this moment, HEAD
is at 19360.

>> Are you sure you have your STB set to a fixed resolution as mentioned
>> in the wiki?
> Yes, I have. I set DirecTV box to fix 720p. I guess I should recheck to see
> if the STB reset it back to its default for some reason.
>> Have you applied the patches recommended in the wiki?
> I'm running version  trunk 19188, so I thought all the HDPVR patches are in
> that version. Is this true? If not, which ones do I need to apply?

All the patches needed for recording are in TRUNK.  If you want to
have any chance of using LiveTV, you will need the additional patches
described in the wiki.  Even with those additional patches, don't
expect LiveTV to work perfectly.

A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?

More information about the mythtv-dev mailing list