[mythtv] Segfault on leaving Watch Recordings

Mario Limonciello mario.mailing at gmail.com
Tue Jan 31 05:58:25 UTC 2006

On Tue, 2006-01-31 at 00:05 -0500, Jerry Rubinow wrote:
> On 1/30/06, Jarod Wilson <jarod at wilsonet.com> wrote:
> > Just got around to updating all my "production" myth boxes to current (as of Saturday night) svn, and overall, pretty painless. I've got two new problems though:
> >
> > 1) I have video previews enabled on my main frontend, and since the update, the recordings look like they've got a ghosted red and blue image layed over the top of them, while the video itself often looks mostly black and white. Playback of the previews also regularly starts over again (within a second of starting). Never saw any such behavior w/0.18.x.
> >
> > 2) Upon exiting the Watch Recordings area, every so often, the frontend segfaults, dumping the following to the console (from a mythfrontend -v all):
> [snip]
> > --
> > Jarod Wilson
> > jarod at wilsonet.com
> This was happening to me for a while too - it seemed to happen when I
> hit ESC a second time while it was thinking after the first ESC,
> before it went back to the menu.  It didn't seem to happen if I just
> hit ESC once and waited.

I have been running into this in SVN for a long time.  I never really
said anything about it though.  When this happens for me however, I also
sometimes only have the GUI crash.  The mythfrontend process is still
running in other words, and my button on the keyboard to just start
mythfrontend won't work, since there is still a mythfrontend process

More information about the mythtv-dev mailing list