[mythtv-commits] Ticket #11159: Playback of HD-PVR recordings unwatchable after 0.26 upgrade

MythTV noreply at mythtv.org
Mon Oct 8 18:35:37 UTC 2012

#11159: Playback of HD-PVR recordings unwatchable after 0.26 upgrade
 Reporter:  skd5aner <skd5aner@…>  |           Type:  Bug Report - General
   Status:  new                    |       Priority:  minor
Milestone:  unknown                |      Component:  MythTV - General
  Version:  0.26-fixes             |       Severity:  medium
 Keywords:                         |  Ticket locked:  0
 I've got an HD-PVR (used for 3+ years) attached to a cable STB.
 Immediately after upgrading from 0.25-fixes to 0.26-fixes, playback of any
 h.264 recordings from the HD-PVR are unwatchable with the video stuttering
 badly.  This involves playback of recordings made both prior to the
 upgrade and after the upgrade.

 The best way to describe it is extremely jittery playback, where frames
 freeze and skip constantly.  Occasionally (5-10% of the time?) I can start
 the recording, exit a recording, and start the recording again at the
 bookmark and it'll start to play fine - but it takes a lot of tries
 usually for a successfully playback, if it will ever even do so. All of my
 QAM MPEG2 recordings playback successfully.  I've tried using VDPAU and
 OpenGL, with the same impact.

 Since ~50% of my recordings come from my HD-PVR, this has made mythtv
 unusable.  My theory (and John Poet's as well) is that the last ffmpeg
 sync is less robust in handling content from the hd-pvr.

 Logs to come shortly.  Please let me know if there's anything else I can

Ticket URL: <http://code.mythtv.org/trac/ticket/11159>
MythTV <http://code.mythtv.org/trac>
MythTV Media Center

More information about the mythtv-commits mailing list