[mythtv-commits] Ticket #10217: DVB-T HD NetID and TransportID not being set during channel scan

MythTV noreply at mythtv.org
Thu Jun 14 13:27:27 UTC 2012

#10217: DVB-T HD NetID and TransportID not being set during channel scan
 Reporter:  J.Pilk@…              |          Owner:
     Type:  Bug Report - General  |         Status:  new
 Priority:  minor                 |      Milestone:  unknown
Component:  MythTV - General      |        Version:  0.24-fixes
 Severity:  medium                |     Resolution:
 Keywords:                        |  Ticket locked:  0

Comment (by J.Pilk@…):

 I've been away and then busy upgrading my production (o.24) box from f15
 to f16; apologies for delay.

 I can't now reproduce what I described above.  Scanning after entering
 transport parameters from mythtvsetup always failed to achieve lock, and
 direct entry of netid, transportid didn't change that.  Eventually I did a
 Full Scan with a blank Transports list, deleted unwanted transports,
 rescanned 'all known transports' with linking enabled, and have a system
 that seems, after brief testing, to be ok.  It's a more cumbersome
 procedure than I have used before.  This is on the current ATrpms build (1
 May) of 0.25-fixes for SL6.  The dates suggest that #10054 is in there,
 but I haven't checked the Git numbers.

 I tried 'importing an earlier scan' too, but this apparently leaves the
 Transport table untouched. I can't see a use for it.

 See also: http://www.gossamer-threads.com/lists/mythtv/users/520285#520285

Ticket URL: <http://code.mythtv.org/trac/ticket/10217#comment:6>
MythTV <http://code.mythtv.org/trac>
MythTV Media Center

More information about the mythtv-commits mailing list