[mythtv-commits] Ticket #9216: opengl output: video stuck

MythTV mythtv at cvs.mythtv.org
Sun Nov 14 05:55:12 UTC 2010

#9216: opengl output: video stuck
 Reporter:  anonymous         |           Owner:  markk     
     Type:  defect            |          Status:  infoneeded
 Priority:  major             |       Milestone:  unknown   
Component:  MythTV - General  |         Version:  0.24-fixes
 Severity:  medium            |      Resolution:            
 Keywords:                    |   Ticket locked:  0         
Changes (by markk):

  * status:  accepted => infoneeded


 To the original anonymous poster - can you please attach logs as requested

 To the second anonymous poster - you may have the same symptom but please
 bear in mind that it is entirely possible the cause is totally different.
 There are many different issues that can can cause blank OpenGL playback.
 Can you confirm whether or not you updated your mesa driver at the same
 time you saw the problem start? I don't think there have been any commits
 that touch opengl video playback in some time (though my memory could be
 flaky) and there are no obvious problems in your the log.

 To both anonymous posters - this is going to be impossible to debug if we
 have to second guess which comments and logs belong to whom. Please set
 some sort of id/email address using the preferences page.

Ticket URL: <http://svn.mythtv.org/trac/ticket/9216#comment:7>
MythTV <http://www.mythtv.org/>
MythTV Media Center

More information about the mythtv-commits mailing list