[mythtv-commits] Ticket #2830: ATSC QAM256 scan in mythtv-setup returns no channels.

MythTV mythtv at cvs.mythtv.org
Tue Jan 2 01:52:08 UTC 2007

#2830: ATSC QAM256 scan in mythtv-setup returns no channels.
 Reporter:  newbury at mandamus.org  |        Owner:  danielk 
     Type:  defect                |       Status:  reopened
 Priority:  minor                 |    Milestone:  unknown 
Component:  mythtv                |      Version:  0.20    
 Severity:  low                   |   Resolution:          
Changes (by newbury at mandamus.org):

  * status:  closed => reopened
  * resolution:  invalid =>


 Re-opening. Have twice attempted to attach the requested log, but the log
 exceeds the allowable attachment size.
 Hopefully danielk received the copy sent to him directly. Please advise.

 This is SVN head (12265 I think). FE/BE on same box. HD3000 card working
 In the meantime, another clue: Doing a channel scan, in Input Connections
 with the 'Unencrypted channels only' checkbox *cleared*, produces a 'good'
 scan: dtv_multiplex is populated, as is channel...of course, the channel
 table now includes all 454! digital streams.
 After deleting the unwanted channels, system is back to operating the way
 it did before Rogers Cable decided to move some channels...

 As noted, import of channels.conf still fails.
 Since opening this ticket, 2 other instances of this failure mode have
 been reported to me directly.

Ticket URL: <http://svn.mythtv.org/trac/ticket/2830#comment:3>
MythTV <http://www.mythtv.org/>

More information about the mythtv-commits mailing list