[mythtv-commits] Ticket #570: mythfrontend fails on AMD x86_64

MythTV mythtv at cvs.mythtv.org
Wed Nov 2 23:08:02 EST 2005

#570: mythfrontend fails on AMD x86_64
 Reporter:  wbschindler at hotmail.com  |       Owner:  ijr
     Type:  defect                   |      Status:  new
 Priority:  blocker                  |   Milestone:     
Component:  mythtv                   |     Version:     
 Severity:  high                     |  -------------------------------------+--------------------------------------
 Running on AMD x86_64 3200+ @2200 Mhz, 2G Ram, version 0.18.1 (current via
 yum install).  When starting webfrontend (under gnome) we get a segment
 fault.  See below:

 [user at shuttle ~]$ mythfrontend
 2005-11-02 21:03:32.560 New DB connection, total: 1
 Total desktop width=1280, height=1024, numscreens=1
 2005-11-02 21:03:32.574 Using screen 0, 1280x1024 at 0,0
 2005-11-02 21:03:32.582 mythfrontend version:
 2005-11-02 21:03:32.582 Enabled verbose msgs : important general
 2005-11-02 21:03:32.695 Switching to square mode (G.A.N.T.)
 Corrupt JPEG data: bad Huffman code
 mythtv: could not connect to socket
 mythtv: No such file or directory
 lirc_init failed for mythtv, see preceding messages
 2005-11-02 21:03:33.773 Joystick disabled.
 2005-11-02 21:03:33.822 Registering Internal as a media playback plugin.
 2005-11-02 21:03:33.834 Inserting MythVideo initial database information.
 Segmentation fault

 An odd (not "traditional blue as in myth-setup") screen briefly opens then
 closes.  mythbackend is running:  Where is the "corrupt JPEG file"?
 mythtv: could not connect to (WHICH) socket?
 mythtv: No such file or directory (WHICH file or directory)?  More
 descriptive error message(s) would be helpful.

 Do I have to have an ir device attached?  I do have lirc installed:

 [user at shuttle ~]$ rpm -q lirc

Ticket URL: <http://cvs.mythtv.org/trac/ticket/570>
MythTV <http://www.mythtv.org/>

More information about the mythtv-commits mailing list